Program Saturday

Day:
Type event:
Locations:
Listening session: De Donkere Kamer van Spinvis

Be-Bop-A-Lula, in het donker, in z'n geheel, over de beste speakers...dat is in een notendop De Donkere Kamer van Spinvis: een unieke luisterervaring in het kader van het Haarlem Vinyl Festival in de kleine zaal van de Phil. (Dutch program)

In zo'n setting een album beluisteren is een bijzondere zintuiglijke ervaring', weet de organisator. Zeker in het geval van Be-Bop-A-Lula, het nieuwe album van Spinvis dat door Erik de Jong in Het Vaticaan te Nieuwegein is opgenomen en op de Neve-tafel in Studio 150 in Amsterdam met Joeri Saal werd gemixt.' 

De maker is van de partij in De Donkere Kamer en gaat na afloop in gesprek met collega/liefhebber Pepijn Lanen (Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig) over zijn schepping; allicht speelt 'ie ook een paar liedjes.

Be-Bop-A-Lula is Spinvis' zevende album en werd voorafgegaan door de singles Lente'22 en Paradijs. "De spannendste, veelkleurigste collectie liedjes die Spinvis geschreven heeft", roemde De Volkskrant, dat het album vijf sterren gaf. De Groene Amsterdammer loofde de Jongs  'enorme talent voor de poëzie van het alledaagse'.

Informatie
Tijden: 12:30-15:00
Locatie: Phil, Kleine Zaal
Sprekers: Spinvis (Erik de Jong) en Pepijn Lanen (Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig)
Ticket info: Deze luistersessie is toegankelijk met een Vinyl Culture ticket en Full-on Weekend Pass, hier verkrijgbaar.

Date: 30·09
Time: 12:30 - 15:00
Location: PHIL - Kleine Zaal
Tickets